Soundcloud Twitter Facebook

Single And Video releaseparty " Get in Line" @ Sugarfactory

Miss Bunty lanceert debuut single in Sugarfactory

Clubnight Disco Diva's bijzonder discofeestje

 

Amsterdam, 27 augustus 2012 – Tijdens de speciale avond Disco Diva's op vrijdag 14 september aanstaande in Sugarfactory, presenteert Miss Bunty haar debuut single Get in Line. De single komt van haar eerste solo album Reanimated, die later dit jaar officieel wordt uitgebracht, en gaat gepaard met een bijbehorende nieuwe videoclip van de hand van Alex Kaseta. Om de mijlpaal van deze disco diva te vieren, wordt Sugarfactory op deze avond omgetoverd tot een warme disco heaven. Hierbij zullen Lustige Lola, Weltschmerz en Eric de Man achter de draaitafels kruipen om het discovirus verder te verspreiden.

 

De tracks van Reanimated worden door Miss Bunty en haar eigen band al enige tijd gespeeld in het live circuit. Na veel lovende reacties van onder andere 3FM, werd het tijd voor een eerste officiële single. Tijdens Disco Diva’s in Sugarfactory toont Miss Bunty voor het eerst de videoclip van het nummer Get in Line aan het publiek. Get in Line is te omschrijven als een stoere glam-rock track met een vleug disco, ondersteund door de krachtige vocalen die we van Miss Bunty gewend zijn.  Miss Bunty vertelt: “Ik heb deze track gemaakt met Sander Stenger, oftewel dj Sanyi. Als je goed luistert, kan je het loopje van ‘Knock on Wood’ horen van disco icoon Amy Steward, een persoonlijke favoriet van mij. De disco vibe wordt gemengd met een vleugje electro en glamrock, wat het nummer een ruige energie geeft.”

 

Disco fever in Sugarfactory

De single release vindt op 14 september plaats tijdens de Disco Diva’s clubavond in Sugarfactory, Amsterdam. Een avond vol warme beats en opzwepende vocals, met de créme de la créme van de Nederlandse dance scene. Twee bekende gangmakers uit het Amsterdamse nachtleven, Lustige Lola en Weltschmerz, warmen de avond op tot een ware ‘disco inferno’. Miss Bunty rockt daarna het podium met een exclusieve presentatie van haar langverwachte single. Als afsluiter breekt niemand minder dan de roemruchte Eric de Man de tent af met zijn aanstekelijke en funk overgoten disco beats.

 

Mocht je het niet redden om 14 september naar Sugarfactory af te reizen: de nieuwe track van Miss Bunty is vanaf die dag te downloaden via onder andere iTunes en Beatport.

 

Wat: Disco Diva’s
Waar: Sugarfactory, Lijnbaansgracht 238, Amsterdam 

Wanneer: vrijdag 14 september 2012 van 00.00 – 05.00
Hoeveel: € 12,50 entree / € 10,- voorverkoop / € 8,50 relaties

Meer info: www.sugarfactory.nl

 

Over Miss Bunty

Miss Bunty (Mariëlle Dijkhuizen) is één van meest toonaangevende MC’s/vocalisten van ons land. Ze startte haar carrière op jonge leeftijd, als leadzangeres voor verschillende punk, rock, funk en soulbands. Eén van haar eerste optredens als MC was in de legendarische Amsterdamse club RoXy. Later werkte Miss Bunty samen met een reeks aan nationale en internationale grootheden, waaronder David Guetta, Kerri Chandler, Erick E, Roog, Fedde le Grand, Sander Kleinenberg, Bonobo,  Miss Monica en Joost van Bellen. Dit resulteerde in wereldwijde hits op bekende danslabels als Hed Kandi, Defected en The Ministry of Sounds.

Shinedoe Ft Miss Bunty - Circle of Live
First single from the soon to be released album illogical Directions