Soundcloud Twitter Facebook

Miss Bunty Radio Bitch?

 Marielle Dijkhuizen - 3FM / PowNed / KX Radio

Functie: Presentatrice / sidekick

Eigenzinnig, ietwat luidruchtig, eigenwijs en best lief als het haar uitkomt. Zo kan je de geboren en getogen Haagsche Marielle Dijkhuizen het beste beschrijven.

Na een studie Theater, Film en TV Wetenschappen aan de Universiteit van Utrecht, besloot ze om toch vooral niks met deze studie te gaan doen en zich op haar grootste liefde ‘muziek’ te storten.

Al 10 jaar lang reist ze succesvol de wereld over en maakt ze in samenwerking met vele muzikanten en producers diverse producties onder de naam Miss Bunty. Van Drum & Bass tot Techno House en Soul, niets is Marielle te gek. Ook combineert ze haar vocale kwaliteiten met haar theatrae talenten in diverse optredens.

Sinds het najaar 2009 heeft ze samen met Fred siebelink een programma op KX Radio. Onder het pseunoniem” De Zuster” ( ze is dol op zieke mensen) vult Marielle samen met Fred de uren met veel zin en onzin, kleine ruzietjes en natuurlijk vele mooie platen. Dit alles tot groot ongenoegen en genoegen van de luisteraars.

Rob Stenders vond deze luidruchtige zuster zo vermakelijk dat hij haar ook vroeg om mee te werken aan zijn nieuwe programma Stenders LateVermaak show op 3FM. In de show probeert Marielle met haar scherpe oneliners de boel te ontregelen.

Op welk radiomoment in je carrière ben je het meest trots?
Dat komt nog :)

Heb je tips/advies voor ‘wannabe’ RadioBitches? 
Heb plezier!

Shinedoe Ft Miss Bunty - Circle of Live
First single from the soon to be released album illogical Directions